Gemeente Den Haag

Persuitnodiging

HET VOORMALIG NORFOLKLINE TERREIN IN DEN HAAG WORDT DE KOMENDE JAREN DE TREKPLEISTER VOOR CULTURELE EN COMMERCIËLE EVENEMENTEN.

Beste genodigde,

Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de officiële opening van NORFOLK.

Een groot deel van het voormalig NorfolkLine terrein (22.000 m2) zal de komende jaren als evenementenlocatie fungeren en wordt op zaterdag 5 juli 2008 geopend door de wethouder Bouwen & Wonen, de heer Norder en wethouder Citymarketing, Internationale Zaken, ICT en organisatie, de heer Huffnagel. De Gemeente Den Haag organiseert dit evenement in samenwerking met Trend Forward Events & More om u de gelegenheid te geven kennis te maken met dit veelzijdige, industriële terrein in Scheveningen. Vanaf 10.30 uur start in LOODS 3 een interessant programma waarin wethouder Norder u vertelt over de toekomstige herstructurering van Scheveningen Haven en Norfolk en wethouder Huffnagel zal vertellen over de invulling van het terrein als tijdelijke, nieuwe Haagse evenementenlocatie. Ook kunt u getuige zijn van de onthulling van de Wall of Fame met aansluitend een spannend drankje.

Na de officiële opening om 12.00 uur vindt het gratis evenement NORFOLK OPEN voor de Hagenaar plaats. U bent hier vanzelfsprekend van harte welkom. Met artiesten als Kraak & Smaak, Splendid, The Famous Unknowns en activiteiten voor jong en oud beloofd het een wervelende en muzikale middag te worden. Ook is het mogelijk om een helikoptervlucht te maken boven de mooiste stad van Nederland. De info-flyer van het evenement is als email bijlage verkrijgbaar. U wordt op 5 juli tussen 10.00 en 10.30 uur verwacht in LOODS 3 op NORFOLK aan de Kranenburgweg 201 in Scheveningen. Het programma start om 10.30 uur.



Gemeente Den Haag