Ingezonden persbericht

Persbericht:

Fake No More UK Tour

Dat de 5 koppige bezetting van Fake No More, niet alleen qua sound, maar ook als stage act, het origineel wel heel dicht benaderd, is geen nieuws. Maar wel, nu ook het buitenland de kwaliteiten van de beste Faith No More tribute begint te ontdekken! De aandacht en aanvragen vanuit de verschillende landen was er natuurlijk al wel langer en er waren ook al diverse zinderende optredens in België en Duitsland. Maar na de breuk met haar management, heeft Fake No More besloten de handen stevig uit de mouwen te steken en de diverse aanvragen te honoreren. Een lang gekoesterde wens om een tour in het buitenland te doen gaat hiermee dan ook in vervulling!
De aftrap zal op 5 juli 2008 in Aschaffenburg (Duitsland) zijn, waarna de tourbus haar weg zal vervolgen onder het Nauw van Calais door, naar Groot Brittannië, om daar een week lang te doen wat Fake No More het best doet; van het podium af te spetteren en het publiek zieltogend achter te laten, snakkend naar meer!
De setlist zal een combinatie van covers en eigen werk bevatten, zodat de band een indruk kan krijgen, hoe de zelf geschreven nummers bij het Engelse publiek in de smaak vallen. Deze respons zal voor een groot deel van invloed zijn op het eigen werk dat de band onder de naam Terry Bogus, samen met producer Sven Lens (o.a. Anouk, Kane, Snoop Dog) in de Eurosound Studio te Herveld aan het opnemen is.
Nog vóórdat Fake No More op tour gaat, is er al genoeg aanvraag om een planning voor een tweede UK tour en een Amerikaanse tour in Kansas en Florida in 2009 te maken.

Einde persbericht.