Gemeente Venlo


Venlo startplaats Niederrheinischer Radwandertag

2-7-2008

Op zondag 6 juli aanstaande vormt de omgeving Nieuwstraat, Bartelsplaats in Venlo het decor voor de start van de inmiddels zeventiende editie van de Niederrheinischer Radwandertag. Deze bijzondere locatie rondom Domani en het kloosterkwartier is voor de eerste keer een van de vele startplaatsen van deze grensoverschrijdende fietsmanifestatie tussen Rijn en Maas. Andere startlocaties in de nabije omgeving zijn Arcen (Graanbranderij De IJsvogel) en Offenbeek (Kerkplein).

Dankzij de medewerking van de VVV-Venlo en de inzet van een aantal vrijwilligers wordt deze dag mogelijk gemaakt. De verschillende routes leiden u langs de mooiste plekken en bezienswaardigheden van Venlo en omgeving, evenals het Duitse grensgebied. Dus vergeet uw paspoort of identiteitskaart niet.

De officiële start is om 10.00 uur bij de VVV-winkel aan de Nieuwstraat in Venlo. Deelname aan de Niederrheinischer Radwandertag is gratis. Met uw startkaart kunt u na afloop, omstreeks 17.00 uur, tevens deelnemen aan een tombola.

Folders van de 17^e Niederrheinischer Radwandertag zijn gratis verkrijgbaar bij de VVV-kantoren/folderposten, de stadswinkels en bibliotheek Belfeld.

Fiets mee met de Niederrheinischer Radwandertag 2008!!