BNN

Foto credits Wilberto van den Boogaard

PERSBERICHT

HILVERSUM, 3 JULI 2008

ADRENALINEKICK VAN 40 MINUTEN

VANAF ZONDAG HERHALING DERDE REEKS TRY BEFORE YOU DIE

Het is de ultieme test voor BNN-presentatoren, het is afzien, spanning en dé ultieme kick. In Try Before You Die doen BNN-presentatoren dingen die ze eens in hun leven gewoon gedaan willen hebben. Dit seizoen rijdt Katja dwars door een slagboom en tongzoent met haar BNN-collega Sophie. Dierenvriend Nicolette krijgt tienduizend bijen op haar lijf en Filemon wordt als levende kanonskogel afgeschoten. Sander en Ruben doen als Suske en Wiske mee aan Te Land, ter Zee en in de Lucht. Aanstaande zondag 6 juli van is de eerste aflevering van Try Before You Die te zien van 20.50 uur tot 21.30 uur is bij BNN op 3.

In de aflevering van aanstaande rondgedanst Sophie de sterren van de hemel tijdens het carnaval in Rio de Janeiro. Dennis is de pineut en 'moet' zich laten bijten door een slang ten overstaan van alle BNN presentatoren. Sander sleet van een skeletonbaan af en haalt een snelheid van 140 km per uur terwijl Katja leert om vijf loodzware betonnen platen met een karateslag door midden te slaan. En in deze aflevering ook het veelbesproken noodrem-item van Nicolette.

Filemon mag in de tweede aflevering van Try Before You Die een kind ter wereld brengen, een heel intiem moment! Ruben waant zich zoals hij zelf roept "in heaven" als Yolanthe hem een lapdance geeft. In China maakt Dennis een skyjump van de Macau-toren. Sander gaat in Amerika vissen op open zee op Amberjacks. En dat is minder ontspannen dan het klikt want deze vissoort weegt rond de vijf kilo.

No Guts No Glory was het toch? Dus kijk naar Try Before You Die iedere zondag bij BNN op 3.