Gemeente Nijmegen

Rioolreparatie St. Annastraat


03/07/2008

In de nacht van zondag 6 op maandag 7 juli wordt tussen 22.00 - 06.00 uur de rioolleiding tussen het kruispunt Groenestraat/St.Annastraat en de Texaco gerepareerd.

De volgende verkeersbewegingen zijn dan niet mogelijk:


* Van Groenewoudseweg rechtdoor naar de Groenestraat
* Op St. Annastraat linksaf naar Groenewoudseweg
* Op de Groenestraat linksaf richting St. Annastraat.

De reparatie is nodig omdat door lekkage van het hoofdriool op meerdere plekken zand onder het wegdek is weggespoeld het riool in. De lekkages worden vanuit het riool gerepareerd door het aanbrengen van een kunststofbekleding. Daarna wordt op maandag overdag in dit gedeelte van de St. Annastraat het weggespoelde zand weer aangevuld met een cementmengsel via buizen door het wegdek heen. Hiervoor is alleen een gedeelte van de linksafstrook van St. Annastraat naar Groenewoudseweg nodig. Alle verkeersbewegingen zijn vanaf maandagochtend 06.00 uur weer mogelijk.

Als laatste zal maandag 7 juli van 19.00 tot 03.00 uur 's nachts in het midden van de St. Annastraat een huisaansluiting worden opgegraven en hersteld. Hiervoor zal de linksafstrook van St. Annastraat naar Groenewoudseweg grotendeels afgesloten blijven. Wel bestaat er de mogelijkheid om linksaf te slaan richting de Groenewoudseweg. Vanaf dinsdagochtend voor de spits is de verkeersituatie weer normaal.