Politie Gelderland-Midden

Vrouw slachtoffer van tasjesroof

Publicatiedatum: 6-7-2008 12:15:08

ARNHEM - Een 32-jarige vrouw uit Amsterdam is zondagochtend 6 juli rond 1.15 uur in de Cronjestraat in Arnhem het slachtoffer geworden van een tasjesroof. Omdat de aangifte nog moet worden opgenomen, is de toedracht van deze diefstal nog niet exact bekend. Wel is duidelijk dat de vrouw persoonlijke bescheiden en sleutels is kwijt geraakt door het feit.

Politiemensen die op dat moment in de directe omgeving werkzaam waren, hoorden de vrouw roepen om haar sleutels. Met een signalement van de dader kon direct een gerichte zoekactie worden gestart. Daarbij kregen de agenten op de Zijpendaalseweg een man in het oog, die kennelijk heel veel haast had. Het lukte de agenten dichterbij de weg rennende verdachte te komen, doch toen deze linksaf de Bouriciusstraat in was gelopen, verloren de agenten de man uit het oog. Zoekacties in de omgeving leverden geen resultaat meer op.

Signalement
Van de verdachte is bekend dat het om een man met vermoedelijk een blanke huidskleur gaat,

- hij droeg een donker gekleurde pet en lichtkleurig shirt,
- mogelijk heeft hij zwart krullend haar en
- hij is ongeveer 1.90 meter lang.

Getuigen
De politie wil graag in contact komen met getuigen van de tasjesroof. Ook mensen die de vrouw hebben horen roepen dat zij haar sleutels terug wil, worden dringend verzocht contact met de politie op te nemen op telefoonnummer 0900 - 8844. Ook als u iets denkt te weten over deze diefstal, maar de informatie niet op haar waarde kan schatten mag u contact met de politie opnemen.