Politie Brabant-Noord

Rijden onder invloed

Regio, 06-07-2008

Ook dit weekend zijn er weer meerdere bestuurders aangehouden voor het rijden onder invloed. In Oss betrapten agenten op de Molenstraat zaterdagmiddag al een 40-jarige man uit Oijen met ruim twee maal te veel alcohol. Bij controle bleek dat het rijbewijs van de man ingenomen moest worden in verband met een eerder geval van rijden onder invloed.

Op de Lippstadt-singel in Uden werd zaterdagavond een 57-jarige Pool aangehouden. Hij had bijna drie maal te veel alcohol in zijn bloed. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Omdat hij weigerde zijn verblijfplaats kenbaar te maken, is zijn auto in bewaring genomen. Deze krijgt hij pas terug als hij aangeeft waar hij woont.

Een 22-jarige Bosschenaar werd zondagnacht Achter de Tolbrug aangehouden in 's-Hertogenbosch aangehouden. Agenten controleerden de man omdat hij tegen stoepranden aan reed. Zijn promillage lag bijna drie maal te hoog, wat hem ook het rijbewijs kostte. Diezelfde nacht liep in Schijndel een 30-jarige man uit Sint Oedenrode op de Duinweg tegen de lamp. Hij had twee keer te veel gedronken.