Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

Zoekactie na alarm over kind in water

Publicatiedatum: 6-7-2008 14:09:43

Arnhem - Nadat een buurtbewoner alarm sloeg over een kind, dat mogelijk in het water gevallen zou zijn, op zondagochtend 6 juli rond 11 uur, is er direct een zoekactie gestart door de politie en door duikers van de brandweer. De buurtbewoner zag een speelgoedbootje in het midden van de vijver drijven en een paar natte kinderschoenen aan de kant staan. In het speeltuintje lag ook een kinderfietsje. Er was verder geen klein kind in de buurt te bekennen. De duikers van de brandweer troffen echter niets aan in de vijver. Rond 12 uur werd de zoekactie gestaakt. Bij de politie is tot nog toe geen melding over een vermist kind binnengekomen. De schoentjes en het fietsje zijn door de politie afgegeven aan bewoners van een woning naast de vijver.


---

Oplichting aan de deur

Publicatiedatum: 6-7-2008 14:07:53

Arnhem - Een 62-jarige vrouw uit Arnhem deed aangifte van oplichting gepleegd op vrijdag 4 juli rond 12 uur. Een onbekende man belde bij haar woning aan in de Van Remagenlaan en zei dat hij geen geld voor benzine had. De vrouw gaf hem 20 euro mee, de man zou later terug betalen. Dat is niet gebeurd, het adres dat de man opgaf bleek ook niet te kloppen. (08-094856)


---

Vechtpartij in bar op Korenmarkt

Publicatiedatum: 6-7-2008 14:06:46

Arnhem - Een 23-jarige man uit Amsterdam deed aangifte van mishandeling gepleegd op zaterdag 5 juli rond 02.30 uur. In een cafe ontstond ruzie toen een broer van hem hard in zijn rug geduwd werd. Toen hij hierover verhaal wilde halen werd hij volgens hem direct door de man geslagen. Door de klappen liep hij een gebroken neus op en een blauw oog. Door portiers werd direct de politie gebeld die in het cafe een 26-jarige man uit Arnhem aanhield, als verdachte van de mishandeling. De aangehouden verdachte verklaarde later op het politiebureau dat de jongen die hij geduwd had zich vervelend gedroeg. En volgens hem deelde de man die hij geslagen had de eerste klap uit. (08-094646)


---

Vechtpartij om pakje sigaretten

Publicatiedatum: 6-7-2008 14:05:38

Arnhem - De politie kreeg vrijdagochtend 4 juli rond 4 uur melding van een vechtpartij op het Gele RIjdersplein. Een 18-jarige man uit Arnhem deed aangifte van mishandeling. Hij liep eeen hersenschudding en diverse kneuzingen en schrammen op. Hij liep met een groep vrienden na het stappen naar huis en vroeg aan een groep van circa zeven mannen om een vuurtje. Zijn pakje sigaretten werd echter afgepakt door een van de mannen. Hierover ontstond een woordenwisseling en er werd door twee personen uit de groep van zeven klappen uitgedeeld. Behalve de 18-jarige man deed een 19-jarige man uit Bergen aangifte van mishandeling. Hij wilde de 18-jarige te hulp komen en mengde zich in de vechtpartij. Hij liep eveneens een hersenschudding op en kneuzingen aan zijn gezicht. (08-094731)