Persberichten Binnensticht 14.30 uur

Utrecht, 06-07-2008

Rijden onder invloed

MAARTENSDIJK-Op de Dorpsweg is vrijdag 6 juli een 69-jarige automobilist uit Groenekan aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed omstreeks 01.30 uur slingerend over de weg. Tijdens een ademanalyse blies de man 770 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Verkeersongeval door rijden onder invloed

BUNNIK-Een auto belandde zaterdag 5 juli omstreeks 08.30 uur op zijn kop in een tuin op de Schoudermantel, nadat de automobilist de macht over het stuur verloor. De 24-jarige automobilist uit Elburg is met nek- en hoofdpijnklachten naar het ziekenhuis overgebracht. Ook is er een bloedtest bij de man afgenomen om te onderzoeken of hij teveel had gedronken.

Winkeldiefstal

DEN DOLDER-Op 5 juli is omstreeks 15.50 uur een 37-jarige man uit Den Dolder aangehouden omdat hij een kledingstuk uit een winkel aan de Fornheselaan had gestolen.

De man is meegenomen naar het politiebureau waar een proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.

Teveel gedronken

ZEIST-Op 6 juli omstreeks 5.00 uur heeft de politie op Het Rond een 27-jarige man uit Zeist aangehouden omdat hij met teveel alcohol op achter het stuur zat. Uit de ademanalyse bleek de man 630 ug/l in zijn lichaam te hebben. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en hij heeft een rijverbod van 7 uur gekregen.

Mishandeling

ZEIST-Op 6 juli heeft de politie omstreeks 02.30 uur een 17-jarige jongen uit Zeist aangehouden omdat hij een 15-jarige jongen uit Langebroek zou hebben geslagen.

Op camerabeelden werd de mishandeling op de 2E Dorpsstraat waargenomen. Naar aanleiding van deze beelden kon de politie de verdachte aanhouden. Tegen de jongen is een proces-verbaal opgemaakt.