Utrecht, 06-07-2008

Onder invloed

BAARN-Op de Vondellaan is vrijdag 4 juli omstreeks 01.30 uur een 21-jarige man op zijn scooter aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een ademanalyse bleek dat de man 225 ug/l te blazen. De man kreeg een rijverbod van 3 uur.

Diefstal

BAARN-Een 19-jarige man uit Baarn is donderdag omstreeks 05.00 uur aangehouden omdat hij verdacht wordt van een inbraak bij een horecagelegenheid aan de Torenlaan.

De man uit Baarn heeft vermoedelijk met een tegel de ruit van de toegangsdeur ingegooid. Of er buit is meegenomen wordt nog onderzocht. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.

Gezellig filmpje kijken

SOEST-Een 45-jarige vrouw uit Soest is zaterdag 5 juli op de Soesterbergestraat omstreeks 15.00 uur aangehouden omdat ze een zak snoep, 2 dvds en een krat bier had gestolen. De vrouw verklaarde dat ze gezellig een filmpje wilde gaan kijken. De gestolen spullen zijn teruggebracht naar de rechtmatige winkeliers en tegen de vrouw is een proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal

SOEST-Op vrijdagmiddag 4 juli omstreeks 12.30 uur is een 44-jarige vrouw uit Soest aangehouden voor diefstal. De vrouw had uit een winkel aan de Weerdestraat twee artikelen gestolen. Tegen de vrouw is een proces-verbaal opgemaakt.

Snelheidscontrole

SOEST-Op de Vredehofstraat heeft de politie vrijdagmiddag een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal zijn 1190 voertuigen op hun snelheid gecontroleerd waarvan 66 voertuigen een boete hebben ontvangen voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 72 kilometer per uur, terwijl op de Vredehofstraat 50 kilometer per uur is toegestaan.