Persberichten Heuvelrug 14.30 uur

Utrecht, 06-07-2008

Onder invloed

ELST-Een 21-jarige man uit Rhenen is in de nacht van 6 juli omstreeks
01.00 uur, tijdens een verkeerscontrole op de Tabaksweg, aangehouden voor rijden onder invloed. Bij een ademanalyse bleek dat de man 300 ug/l te blazen. De man heeft een rijverbod van 4 uur gekregen.

Bromfietscontrole

RHENEN-Tijdens een bromfietscontrole op de Groenweg zijn zaterdagmiddag 5 juli 20 boetes geschreven. Deze zijn ondermeer opgemaakt voor het rijden met een te hoge snelheid, het rijden zonder rijbewijs en kentekenbewijs en het rijden met ondeugdelijke onderdelen.

Snelheidscontrole

RENSWOUDE-Op de Dorpsstraat heeft de politie op zaterdag 5 juli tussen 21.30 uur en 22.30 uur een snelheidscontrole met een lasergun uitgevoerd. In totaal zijn er 4 snelheidsovertredingen geregistreerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 67 kilometer per uur op een weg waar 50 kilometer per uur is toegestaan.

Radarcontrole

DOORN-Op de Langebroekerweg heeft de politie vrijdagmiddag 4 juli een radarsnelheidscontrole gehouden. In totaal zijn 895 voertuigen gecontroleerd. 27 bestuurders hebben een boete gekregen voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 100 kilometer per uur op een weg waar 80 kilometer per uur is toegestaan.

Dubbele winkeldiefstal

VEENENDAAL-Op de Hoofdstraat is vrijdagmiddag een 31-jarige vrouw uit Ederveen aangehouden omdat zij bij twee winkels spullen had gestolen. Tegen de vrouw is een proces-verbaal opgemaakt.