Nederlandse Tafeltennisbond


Hoofd/materiaalsponsor NTTB: Butterfly

Het Japanse Butterfly is de grootste tafeltennisfabrikant ter wereld. Het bedrijf voorziet minimaal tot en met 2009 alle Nederlandse tafeltennisselecties van de NTTB van kleding. Daarnaast krijgt de Tafeltennisbond ondersteuning bij de organisatie van de landelijke NTTB-toernooien. Alle benodigde toernooimaterialen, zoals tafels, telborden en speelveldomheining worden door Butterfly.

Butterfly heeft een wijdverbreide naam op het gebied van innovatie en kwaliteitsverbetering in de tafeltennissport. In de snelste balsport ter wereld staat de technische ontwikkeling van nieuwe materialen geen moment stil. Behalve de innovaties op technische gebied is er de afgelopen jaren ook veel aandacht besteed aan het verhogen van de mediagenieke uitstraling van de sport. Butterfly heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de populariteit van de sport.

Butterfly heeft tevens een naam opgebouwd op het gebied van sponsoring van spelers, clubs en nationale teams. Enkele van de beste tafeltennissers ter wereld, zoals de Duitser Timo Boll en de Chinese Zhang Yining, staan onder contract bij Butterfly. Van de Nederlandse toppers worden o.a. Trinko Keen en damesinternationals Linda Creemers en Carla Nouwen persoonlijk ondersteund door Butterfly.

Meer over Butterfly lezen?

www.butterfly-world.com