Time : 10:00:00
Date : 16 June 2008
Sender Name: Immeubles en fête asbl - Feest in het Gebouw vzw

Louise High Heels
PERSBERICHT: LOUISE HIGH HEELS

Op zondag 6 juli, ter gelegenheid van het eerste weekend van de solden, nodigen Brussels Louise en de handelszaken van de ovenstad u uit op de eerste editie van LOUISE HIGH HEELS. 200 vrouwen op naaldhakken zullen zich aan elkaar meten in een 100m race op de elegantste laan in Brussel om een CADEAUCHEQUE VAN 10.000¤* te proberen te winnen, of andere luxueuze cadeau's. Dit bedrag komt overeen met een geheel van cadeau's en aankoopbonnen die aangeboden worden door de handelszaken van de Bovenstad, leden van de vereniging Brussels Louise.

Een grote première die zich tot alle vrouwen richt: actief, fashion victim, sportief, elegant, moeder of business woman... Vandaag de dag weet iedere vrouw wat het is om dag in dag uit van de ene afspraak naar de andere te lopen... en dan nog op hakken! Op 6 juli 2008 zullen ze voor één keer met plezier rennen!

De race zal het hoogtepunt zijn, maar daarnaast voorzien wij ook allerlei girly activiteiten voor iedereen: hairdresser & make up artists, masseurs, kindergarten voor mannen, défilés, welzijnruimte, DJ's,... en natuurlijk modeshows op een echte catwalk! Een gevuld programma dus... Toegang is gratis.

Om deel te nemen aan onze unieke race op naaldhakken, volstaat het om rekening te houden met de volgende regels:
Je moet minimum 18 jaar oud zijn
Schoenen (geen laarzen): hakken met een minimale hoogte van 7cm en ene maximale breedte van 1,5cm
Dresscode: fashion chic!

Informatie en inschrijvingen: www.higheels.be

CONTACT PERS:

Brussels Louise
Louizalaan, 60
1050 Brussel
info@brusselslouise.be - B.Erpicum : 0497599713

Beegroupe
Julie Fueyo
Eugène Plaskylaan, 102
1030 Bruxelles
02/741-63-20

URL: http://www.higheels.be

Link to Press Release - FR Link to Press Release - NL