Ingezonden persbericht


6 juli eerste editie I love Sunday

Den Haag, juni 2008 - Deze zomer slaan Lymic.nl, Buena Vista Beach Club en Jorplace de handen ineen voor een geheel nieuw concept - I love Sundays. Dit evenement is er voor mensen die graag op een prettige manier hun weekend afsluiten en ervoor openstaan om nieuwe mensen te ontmoeten. I love Sundays is een combinatie van Drinking, Dining, Dancing, Dreaming. En geheel nieuw aan de Nederlandse stranden!

"We willen een plek bieden voor mensen die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Uit zo'n ontmoeting kan van alles voortkomen, vriendschap, liefde, gewoon een leuk gesprek of een one night stand. Alles is mogelijk.Door de relaxte, open sfeer tijdens I love Sunday leggen mensen sneller contact en dat is uiteindelijk het doel," aldus Irene van Gent van Lymic.

I love Sundays is ontstaan uit de behoefte van singles om nieuwe mensen te ontmoeten. Niet zozeer om direct de man of vrouw van je dromen tegen te komen, maar juist om mensen te ontmoeten met wie je leuke dingen kunt ondernemen. Als je rond de 30 bent, gaan steeds meer mensen om je heen zich settelen en hebben niet meer altijd tijd en zin om te gaan stappen. Omdat jij meer tijd hebt en graag leuke dingen wilt doen kun jij naar I love Sunday en je ontmoet gegarandeerd nieuwe mensen. Mocht je nu niet direct de stoute schoenen aan durven trekken om op iemand af te stappen? Dan brengt de lovematch je in contact met andere deelnemers.

I love Sunday vindt plaats bij Buena Vista Beach Club op 6 juli, 27 juli, 10 augustus en 31 augustus. Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom. Voor 45 euro krijg je een spannend welkomstdrankje, een BBQ, goede muziek, en leuke mensen. Heb je na het event geen zin meer om naar huis te gaan? Overnachten kan bij Jorplace.

Meer informatie of aanmelden via
http://www.lymic.nl/Pages/EventDetails.aspx?id=48



Ingezonden persbericht