Politie Zeeland


---


O-1347-2008 Ongeval op Zeelandbrug, Zierikzee
Zondagmiddag rond 14.55 uur vond er op de Zeelandbrug bij Zierikzee een ongeval plaats waar drie motorrijders bij betrokken waren.
Drie motorrijders, een38-jarige man uit 's-Gravenhage, een 44-jarige man uit 's-Gravenhage en een 45-jarige man uit Leidschendam, reden in een groepje van zes motorrijders over de Zeelandburg in de richting van Zierikzee. Het verkeer stond stil voor de openstaande brug en de groep motorrijders remde af. De drie motorrijders remden te laat en kwamen ten val. Twee van de motorrijders zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar bleek dat ze wat blauwe plekken en kneuzingen aan het ongeval hebben overgehouden. Ze mochten het ziekenuis na controle verlaten.

Z-1348-2008 1 dode bij verkeersongeval, Sluiskil (voorlopig bericht)
Zondagavond rond 21.15 uur is, bij een aanrijding op de kruising Langeweg, Oude Bontepolderstraat in Sluiskil één persoon om het leven gekomen.
De aanrijding vond plaats tussen een personenauto, waar vijf personen in zaten, en een bromfiets, waar twee meisjes op zaten.
Eén van de meisjes overleed ter plaatse, het andere meisje raakte gewond maar maakt het redelijk. De vijf inzittenden van de auto, die vermoedelijk na de aanrijding in de berm raakte, raakten allen gewond.
Er zijn tot nu toe een traumahelikopter en vier ambulances gewaarschuwd.
Zodra er meer bekend is volgt een aanvullend persbericht.





Politie Zeeland