Politie Zeeland


---


Z-1343-2008 Aanhouding in Terneuzen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.45 uur heeft politie Zeeland, aan de Rozenstraat in Terneuzen, een 37-jarige automobilist uit Terneuzen aangehouden.
Kort daarvoor zagen agenten de man over de Rozenstraat rijden en gaven hem een stopteken om hem te kunnen controleren op het rijden onder invloed.
De man stopte wel maar stapte meteen uit zijn auto en wilde een woning inlopen.
De agenten hielden de man tegen en vroegen hem naar zijn rijbewijs. Hier reageerde de man niet op en probeerde weer de woning in te lopen. Nadat hij nog een keer werd tegengehouden duwde hij een agent. Uiteindelijk kon toch een blaastest van de man worden afgenomen waar uit bleek dat hij teveel had gedronken. Hierop werd hij aangehouden. Bij zijn aanhouding bedreigde hij meerdere malen een agent. Eenmaal in de politieauto probeerde hij een van de agenten te slaan.
Op het politiebureau bleek dat de man 1,5 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt
De echtgenote van de man, een 37-jarige vrouw uit Terneuzen, kreeg een proces-verbaal omdat ze voor en tijdens de aanhouding van haar man de agenten beledigde.

W-1344-2008 Aanhouding wegens mishandeling, Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.15 uur heeft politie Zeeland, aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen, een 34-jarige man uit Vlissingen aangehouden wegens mishandeling.
De man wordt ervan verdacht even daarvoor, aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen, een 23-jarige automobilist uit Vlissingen te hebben mishandeld.
De automobilist was de Schuitvaartgracht op komen rijden waar hij bijna een loslopende hond van de 34-jarige man aanreed. Hierop liep de 34-jarige man naar de auto, trok het portier open en sloeg de automobilist in het gezicht. De hond van de 34-jarige man beet de automobilist in het been.

W-1345-2008 Reeks vernielingen op camping, Domburg
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar een reeks vernielingen die in de nacht van zaterdag op zondag op een kampeerterrein aan de Schelpweg in Domburg zijn gepleegd.
Door een groep jongeren is op tenten, waar mensen in lagen te slapen, gesprongen (niemand raakte gewond), is een auto vernield en is er met fietsen en tuinmeubilair gegooid. Het totale schadebedrag is onbekend.

O-1346-2008 Man aangevallen door koe, Wolphaartsdijk
Zaterdagochtend rond 10.00 uur is een 67-jarige man uit Wolphaartsdijk, bij het uitmesten van een stal, aangevallen door een van zijn eigen koeien.
De traumahelikopter werd gewaarschuwd maar kon geannuleerd worden. De man is per ambulance, met meerdere breuken in beide benen en enkele gekneusde ribben, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.