Minister Cramer start verkoop hE15 biosuper, hèt duurzame alternatief.

17/06/2008 16:25

hE blends nederland b.v.

hE natùùrlijk

Barendrecht, 17 juni 2008 - Maandag 7 juli zal minister Cramer het officiële startsein geven voor de marktintroductie van hE15 biosuper bij Tankservice Damsigt, van Berkman Energie Service B.V. in Voorburg. hE blends nederland luidt hiermee een nieuw tijdperk in waarbij een duurzaam alternatief voor benzine voor een concurrerende prijs beschikbaar is.

hE15 biosuper

hE15 biosuper is een nieuwe brandstof welke voor 15% uit hydrous ethanol bestaat en voor 85% uit Euro 95. Met een octaangetal van 98 is het een vervanger voor Euro 95 en Super Plus 98, geschikt voor benzineauto's! Met hE15 biosuper wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd en kan de auto betere prestaties leveren. Kijk voor meer informatie op www.hEblendsnederland.nl.

Startsein tankstation in Voorburg

Het station in Voorburg is niet het enige station dat hE15 biosuper gaat verkopen. Ook in Barendrecht, Roosendaal en Spijkenisse is hE15 biosuper per direct beschikbaar. Hiermee wordt een regionale dekking gerealiseerd, vooruitlopend op een landelijk dekkend verkoopnetwerk.





http://www.hEblendsnederland.nl


Noot voor de redactie:

Informatie en aanmelding -