Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg

In opdracht van de dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting en de Stadsregio voert Gemeentewerken met ingang van 7 juli 2008 aan de Kralingse Zoom ter hoogte van de Abram van Rijckevorselweg werkzaamheden uit.

De werkzaamheden duren circa twee maanden. Het wegdek wordt opgeknapt, er wordt nieuw asfalt gelegd en twee verkeersregelinstallaties worden vervangen. Helaas is niet te voorkomen dat u (geluids)overlast ondervindt van deze werkzaamheden. De directievoering zal er alles aan doen om de hinder tot een minimum te beperken. Weersinvloeden en andere (onvoorziene) omstandigheden kunnen het werk verstoren. Dit kan leiden tot verschuivingen in de planning.

Afsluiting van de weg

Tijdens de werkzaamheden dient u er rekening mee te houden dat het straatgedeelte/viaduct van de Kralingse Zoom ter hoogte van de Abram van Rijckevorselweg tijdelijk wordt afgesloten. De verkeersmaatregelen zullen door middel van borden en afzettingen worden aangegeven. Wij verzoeken u vriendelijk om tijdelijk fietsen en andere eigendommen niet vast te zetten aan lantaarnpalen of enig ander straatmeubilair. De bedrijven van het Brainpark blijven bereikbaar via omleidingsroutes.

Informatie

Voor meer informatie, vragen of klachten, kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met Viola Vergouwe, projectcommunicator van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 46 31 of e-mail v.vergouwe@gw.rotterdam.nl. Informatie over de stand van zaken kunt u vinden op de website van Gemeentewerken, www.gw.rotterdam.nl.