Ingezonden persbericht


The Survival Project: One Child at a Time

Speciale uitzending over UNICEF's wereldwijde hulp aan kinderen

CNN' s medische correspondent Dr. Sanjay Gupta is gastheer van een speciale uitzending die in het teken staat van de vooruitgang en uitdagingen op het gebied van overlevingskansen voor kinderen. Verschillende betrokken UNICEF ambassadeurs en beroemdheden (waaronder actrice Lucy Liu, bekend van de Amerikaanse serie Ally McBeal en Charlie's Angels) zullen in het programma hun opwachting maken en verslag doen van hun inspanningen voor projecten die ten goede komen aan kinderen over de gehele wereld.

Speciale bijdragen zijn er o.a. van Dr. Gupta vanuit Peru over kinderen die besmet zijn met HIV/AIDS; van Jill Dougherty die vanuit Irak verslag doet van maatregelen die worden genomen om kinderen te beschermen tegen geweld; van Dan Rivers die rapporteert vanuit Laos over schoon water voor kinderen en een hygiënische leefomgeving; en van Wilf Dinnick vanuit Ethiopië over de benodigdheden en hulpacties die de ontwikkeling van kinderen ondersteunen.

Deze speciale uitzending, die gepresenteerd wordt vanuit het Alliance Theater in Atlanta's High Museum of Art, toont de voortdurende inspanningen en betrokkenheid van UNICEF bij het beschermen van kinderen over de gehele wereld.

The Survival Project: One Child at a Time, duurt een uur en wordt uitgezonden op: Maandag 7 juli om 12.00 uur en om 18.00 uur


---

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht