Saxion Hogescholen
BR>

do 03 juli 2008

Saxion start met ABN AMRO Summerschool
/files/storage/mnc/ABNAmrogebouw2.jpg

De zeventien deelnemers staan in de startblokken en de organisatie rondt de laatste zaken af. Maandag 7 juli 2008 gaat de ABN AMRO Summerschool in Enschede van start. Saxion neemt voor het eerst deel aan de talentenjacht op ondernemersgebied. De Summerschool, waar studenten een zakelijk idee uitwerken naar een succesvol ondernemingsplan, wordt georganiseerd door veertien hogescholen en universiteiten in Nederland. In Enschede is het Saxion Kenniscentrum Innovatie en Ondernemerschap (SKIO) verantwoordelijk voor de organisatie en invulling van het programma.

`We hebben een geweldige mix van topmannen uit het bedrijfsleven, adviseurs en succesvolle oud-studenten van Saxion in het programma mogen opnemen. Het is daarnaast gelukt om diverse vakgebieden de revue te laten passeren: marketing, financiën, netwerken en strategie', vertelt coördinator Rianne Jansen trots.

Gedurende de Summerschool strijden de studenten van de deelnemende hogescholen en universiteiten voor een plek in de landelijke finale. Op 11 juli 2008 is het hoofdkantoor van ABN AMRO het decor voor de deelnemers om de eerste prijs, een startersrekening met EUR 5.000 en één jaar lang begeleiding door professionals van de bank, te veroveren.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Rianne Jansen, namens SKIO coördinator van de Summerschool Ondernemerschap 2008.

Telefoon: 053 - 4871674, email r.e.m.jansen@saxion.nl

Klik hier voor meer info over Summerschool.