Gemeente Valkenswaard

aan N69

Werkzaamheden aan N69

Door het slechte weer hebben de wegwerkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de rijksweg N69 (Eindhovenseweg) niet afgerond kunnen worden. Daarom zal het vervolg plaatsvinden in de avonden en nachten van maandag 7 juli tot donderdag 10 juli aanstaande.

Het betreft het aanbrengen van nieuwe markering op de rijksweg tussen Waalre en Valkenswaard. In verband hiermee is de N69 (Eindhovenseweg) in beide richtingen afgesloten tussen Waalre en Valkenswaard. Verkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met een langere reistijd. De wegafsluiting geldt niet voor (brom)fietsverkeer. Voor het busverkeer en de nood- en hulpdiensten zijn in die periode speciale regelingen getroffen.

De genoemde afsluiting van de Eindhovenseweg tussen Waalre en Valkenswaard vindt plaats op:

* Maandagavond 7 juli 19.00 uur tot dinsdagochtend 8 juli 06.00 uur
* Dinsdagavond 8 juli 19.00 uur tot woensdagochtend 9 juli 06.00 uur
* Woensdagavond 9 juli 19.00 uur tot donderdagochtend 06.00 uur.

Omleidingsroute vanaf A67 richting Valkenswaard/Hasselt (B) Vanaf de N69 (Eindhovenseweg) via de Koningin Julianalaan, Willibrorduslaan, Heikantstraat in Waalre naar de Nieuwe Waalreseweg, Geenhovensedreef en N69 (Eindhovenseweg) in Valkenswaard.

Omleidingsroute vanuit Valkenswaard richting Waalre Vanaf de Eindhovensweg (N69) via Geenhovensedreef, Nieuwe Waalreseweg, Heikantstraat, Willibrorduslaan, Koningin Julianalaan naar de N69.

Gele borden langs de weg geven de omleidingsroutes ter plaatse aan. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden van Rijkswaterstaat kunt u bellen met het gratis informatienummer 0800 8002 of kijken op www.vananaarbeter.nl.