Relaunch: nieuwe Look voor CarDelMar-Website

07/07/2008 11:27

Cardelmar

Vakantieautoverhuurder lanceert nieuwe homepage met nieuwe functies en reisbureautoegang

Hamburg, 08 juli 2008. Per direct presenteert de online-huurautoaanbieder zich nog transparanter. Vakantiegangers profiteren van het overzichtelijkere ontwerp en de verbeterde functies van de nieuwe site, reisbureaus van de nieuwe agententoegang. Een salesteam van CarDelMar zal in de komende maanden in Nederland op pad zijn, om het nieuwe aanbod van CarDelMar bij de reisbureaus voor te stellen.

Direct op de startpagina zien klanten onder www.cardelmar.nl al naast de prominente boekingsmodule een lijst van topbestemmingen en kunnen zich met slechts één klik over actuele aanbiedingen en specials informeren. Voor de relaunch heeft CarDelMar o.a. gebruik gemaakt van reacties van haar klanten, aldus managing director Carsten Greiner 'wij leren van onze klanten. Hun tips helpen ons om onze service voortdurend te verbeteren.'

Daarbij ziet CarDelMar de directe verkoop via het internet absoluut niet als concurrentie tegenover het reisbureau. 'De Nederlandse markt heeft veel potentie', licht Greiner toe. 'Via de verschillende verkoopkanalen bereiken we ook verschillende doelpgroepen: De ene boekt zijn vakantieauto liever individueel thuis online, de ander prefereert het persoonlijke advies van het eigen reisbureau. Beiden bieden we uitstekende service en supervoordelige prijzen.'

Reisbureaus vinden onder www.cardelmar.nl/agent informatie over CarDelMar also ook documenten om te downloaden. Hier kunnen ze een agentschap aanvragen of zich via hun login aanmelden en boeken.

Bij CarDelMar laat zich de passende huurauto eenvoudig in een all-inclusive pakket boeken: Daarbij zijn alle belangrijke items zoals belastingen, onbegrensde kilometers, verzekeringen (met restitutie van het eigenrisico in geval van schade of diefstal) bij de prijs inbegrepen. Wie zijn auto niet zelf, maar via zijn reisbureau boekt heeft zelfs nog extra voordelen: de creditcard wordt niet direct, maar pas 3 weken voor vertrek belast. Daarnaast kunnen reisbureauklanten tot 24 uur voor vertrek kostenloos wijzigen of annuleren.

'Wij constateren een gestegen vraag naar goedkope huurauto's bij de reisbureaus', aldus Herman Roosloot, manager travel agencies van CarDelMar 'Het aanbod van CarDelMar is in Duitsland intussen bij 40% van de reisbureaus te boeken en wordt door de klanten goed aangenomen.' De onlangs doorgevoerde introductie bij de Nederlandse reisbureaus, is volgens Roosloot 'ook een reactie op de talrijke vragen van Nederlandse reisbureaus". Om hen het aanbod van CarDelMar en het provisiemodel voor te stellen bezoekt een salesteam nu geselecteerde reisbureaus. 'We starten met circa 100 reisbureaus, waarvan we de reacties vervolgens evalueren', legt Roosloot uit. In totaal zal het sales team in de komende tijd tot 1.000 reisbureaus bezoeken.

De online-broker CarDelMar biedt vakantiegangers sinds maart 2005 huurauto's tegen een aantrekkelijke prijs aan. Daarbij werkt CarDelMar in meer dan 40 landen met gerenommeerde internationale autoverhuurders zoals Avis, Budget, Europcar en lokale specialisten samen. In het internet staat het hele aanbod onder www.cardelmar.nl ter beschikking.





http://www.cardelmar.nl