Gemeente Kapelle

Dorpsraad Schore presenteert enquête

Op 30 juni jl. heeft de dorpsraad laten weten wat de meerderheid van Schore vindt en wenst. Wie vervolgens het verslag van de PZC op 1 juli leest, krijgt wel een indruk van de gehouden enquête, maar zeker geen goede indruk van de avond. De krant gaat juist in op de uitslag van de enquête, maar schrijft niet over de inwonersavond.

Op 30 juni bleek me de positieve houding van Schorenaren en de goede sfeer die er heerste. Verschillende keren is er hartelijk geapplaudisseerd voor de dorpsraad. Algemeen is uitgesproken dat de werkzaamheden van de dorpsraad zeer gewaardeerd worden. In harmonie is er overlegd over wat er aan de kern verbeterd kan worden. Diverse keren heeft de voorzitter gemeld dat de dorpsraad goede contacten onderhoudt met de gemeente, dat er in het afgelopen half jaar al verschillende zaken aangepakt zijn, maar dat staat allemaal niet in de Zeeuwse krant. De kop boven het artikel over de slecht onderhouden trottoirs is bij nader inzien een misser. Iemand merkte die avond op: Schore heeft nauwelijks stoepen!

Kortom: voor de goede beeldvorming en om recht te doen aan de dorpsraad hecht ik eraan u via de Scheldepost te laten weten dat er op
30 juni jl. een fijne bijeenkomst gehouden is!

L.F. Kosten, wethouder Schore