Royal Haskoning


Royal Haskoning behaalt ISO 14001-certificaat

7-7-2008

Begin juli is het eigen milieu managementsysteem van Royal Haskoning geaudit door Lloyds. Daarbij is vastgesteld dat wij met ons systeem voldoen aan de eisen van de ISO 14001. Nadat het certificaat formeel is verstrekt mogen wij voor al onze activiteiten in Nederland het ISO 14001 logo voeren. Onze kantoren in Engeland en Ierland zijn sinds eind 2007 reeds gecertificeerd voor ISO 14001.

Het systeem van Royal Haskoning is uniek omdat wij niet alleen streven naar het minimaliseren van onze eigen interne milieu-impact. In onze projecten streven we naar het vergroten van onze invloed. Samen met onze klanten zoeken we waar mogelijk binnen onze projecten naar duurzame oplossingen. Uiteindelijk moet onze positieve bijdrage in onze projecten groter zijn dan onze eigen interne milieu-impact.

Tijdens het certificatieproces voor ISO 14001 zijn door Lloyds geen kritische tekortkomingen geconstateerd. Op zich niet verwonderlijk omdat wij binnen Royal Haskoning beschikken over een brede groep van experts op het gebied van het opzetten en implementeren van managementsystemen voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Zo hebben wij wereldwijd gecertificeerde managementsystemen opgezet voor klanten in de chemie, farmacie, olie en gas, infrastructuur, defensie, diverse MKB bedrijven en overheden.

Diensten in dit kader zijn ondermeer:

o Het opzetten en documenteren van integrale management systemen;
o Het Implementeren van managementsystemen; o Het verzorgen van trainingen voor management en medewerkers;
o Het verzorgen van interne audits;
o Het verzorgen van auditor trainingen.

Meer informatie

Marcel Grashof
Marcel Grashof
T +31 (0)53 483 01 14
E Marcel Grashof