Nr. 1 in de top 40 Jeroen van der Boom gratis op Festival TOG Rijnweek

07/07/2008 13:55

Defcom Media Group

Rhenen - Jeroen van der Boom heeft weer een nummer 1-hit gescoord. Slechts twee weken nadat zijn nieuwe single 'Het is over' is uitgebracht, staat het nummer op de hoogste positie in de Top100. Zaterdag 12 juli kan iedereen gratis naar het optreden van Jeroen van der Boom tijdens het festival de TOG Rijnweek in Rhenen. Later op de avond wordt Jeroen van der Boom opgevolgd door Monique Smit, de Havenzangers, Big Black & Beautiful en Frans Bauer als afsluiter.

Groot Hollands muziekfeest in Rhenen

Dit jaar organiseert Stichting Rijnweek Rhenen voor de elfde keer op rij het grootste gratis festival waar jong en oud van harte welkom is. Iedereen kan een week lang gratis en grenzeloos genieten van muziek, optredens, activiteiten en kermis. Met de steun van 220 sponsoren is het grootste gratis festival in Nederland weer mogelijk gemaakt. Het pluimage van artiesten dit jaar, naast Jeroen van der Boom en Frans Bauer, bestaat uit onder andere: René Froger, Alain Clark, Monique Smit, Roel van Velzen en Ilse de Lange. Ook Alain Clark, één van de grote artiesten van dit moment, staat met zijn nummer 'Blow me away' op nummer 8 in de Top100. Monique Smit heeft met 'Blijf je vanavond' de 23e positie in de Top40.

Voor iedereen wat wils

Met festival de Rijnweek creëert Stichting Rijnweek Rhenen een breed draagvlak onder de bevolking door allerlei groeperingen en lagen in de maatschappij te betrekken bij het festival. Voor ouderen, jongeren, kinderen, mensen met een verstandelijke beperking, gelovigen en ongelovigen organiseert de TOG Rijnweek een speciale middag of avond, zodat er voor ieder wat wils is.

Jeroen van der Boom op TOG Rijnweek

Jeroen van der Boom is geen onbekende op festival de TOG Rijnweek in Rhenen. In 2002 gaf hij een optreden met Mike Staring. Gedurende de hele week heeft hij ook nog een videoregistratie gemaakt van het festival in Rhenen. Zijn werk en registratie uit 2002 zijn nog steeds te zien op www.rijnweek.nl.





http://www.festivalrijnweek.nl/