Gemeente Leidschendam-Voorburg


'Samen in Actie' ambtenaren op 4 juli groot succes

Dat ambtenaren van onze gemeente meer kunnen dan hun eigen werkzaamheden uitvoeren is wel gebleken afgelopen vrijdagmiddag. Zij hebben in groepjes verschillende activiteiten uitgevoerd, ondermeer helpen in de zorg, fietsen voor een goed doel en heitje voor een karweitje. In de zorg hebben de ambtenaren onder andere gezellig met ouderen gewandeld, gepraat en creatieve activiteiten uitgevoerd. Maar ook autoruitenwassen tegen een kleine vergoeding voor een goed doel behoorde tot één van de activiteiten.

Verder heeft de gemeente een loterij opgezet onder de naam 'Samen in actie' waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat. De prijzen zijn door verschillende winkeliers van onze gemeente ter beschikking gesteld. De uitslag van de trekking van de loterij zal aanstaande vrijdag op deze website terug te vinden zijn.
Al met al kan gesproken worden van een groot succes. We willen dan ook iedereen heel hartelijk bedanken voor hun inzet en medewerking wat deze middag tot een onvergetelijke ervaring heeft gemaakt.