Ingezonden persbericht


ip-label ontvangt onderscheiding voor exportgroei
tijdens Forum International Classe Export

Amsterdam, Nederland - 7 juli 2008: ip-label, onafhankelijk Instituut dat de waargenomen kwaliteit meet van digitale services, is onderscheiden met een trofee voor de hoogste exportgroei (in de categorie minder dan 5 miljoen euro) tijdens de derde editie van het Forum International Classe Export, dat onlangs gehouden werd in Parijs.

Deze trofee beloont bedrijven die een indrukwekkende groei hebben doorgemaakt in hun exportcijfers gedurende de afgelopen 2 jaar en die werken volgens een concrete internationale strategie. ip-label's selectie is gebaseerd op gegevens van meer dan 500 bedrijven die zijn aangeleverd door Bureau Van Dijk. De resultaten en de strategie voor de internationale ontwikkeling geïmplementeerd door ip-label hebben de jury, bestaande uit belangrijke spelers op het gebied van internationale E-commerce (Ubifrance, CCIP, Coface, Oseo, GE commercial Finance, Europages) duidelijk overtuigd. Opgericht in 2000 in Frankrijk, heeft ip-label zich verder ontwikkeld in Europa met vestigingen in Nederland, België, Spanje en Duitsland. Eind 2007 heeft het bedrijf dezelfde succesformule toegepast in Azië met de opening van een vestiging in China.

"Wij zijn erg trots op het feit dat wij deze onderscheiding vandaag hebben ontvangen", zegt Eric Varszegi, President en oprichter van ip-label. "Het onderstreept de kwaliteit van ons bedrijf, de inzet en motivatie van onze teams en de dynamiek van onze export. Wij streven ernaar onze aanwezigheid uit te breiden naar meerdere landen op de korte en lange termijn."

De activiteiten van ip-label groeien ieder jaar met ongeveer 25% en het in Frankrijk gevestigde bedrijf realiseert bijna 20% van de omzet in het buitenland.

Over ip-label:
Het neutrale en onafhankelijke Instituut ip-label meet wereldwijd de waargenomen kwaliteit van numerieke services en toepassingen: gegevens (Internet/Intranet), VoIP/ToIP, IP-TV, VOD, IVS en mobiele services. Meer dan 1500 directe en indirecte klanten doen reeds een beroep op ip-label (zoals internetoperatoren/aanbieders, toonaangevende namen uit de publieke en privé sector, bedrijven in e-commerce, hostingbedrijven, integrators en IT-servicebedrijven). Voor hen worden dagelijks bijna 100 miljoen metingen uitgevoerd in meer dan 25 landen over de hele wereld. Behalve metingen biedt ip-label aan IT- en functionele directies ook consultingexpertise aan om hen te begeleiden bij het beheren van de risico's en het beperken van de kosten die verband houden met de prestaties van professionele toepassingen en van de geleverde klantenservice. Het bedrijf is actief in Frankrijk, de Benelux, Spanje, Duitsland en China. ip-label, opgericht in 2000, groeit constant en realiseert bijna 20% van hun omzet via export. Het Instituut ip-label is EN ISO 9001:2000 gecertificeerd voor haar activiteiten op het gebied van de metingen en consulting van de waargenomen kwaliteit van digitale services. Kijk voor meer informatie op: www.ip-label.net

Perscontacten:
Open2Europe
Gerdine Lindhout
Perscontact Nederland
Tel: +33 1 55 02 27 88
E-mail: g.lindhout@open2europe.com

ip-label
Corinne Fontaine
Marketing & Communication
Tel: +33 1 78 15 37 57
E-mail: cfontaine@ip-label.net

ip-label
Nicolas Runderkamp
Benelux Country Manager
Tel: +32 2 536 87 20
GSM: +32 485 22 61 52
E-mail: nrunderkamp@ip-label.net