Carglass helpt Nederlandse gedupeerden Italië

07/07/2008 15:08

Carglass BV

Meer dan 100 gevallen van zeer ernstige ruitschade door hagelbuien

Carglass heeft direct na de stevige hagelbuien rondom het Gardameer een speciaal team naar Italië gestuurd om Nederlandse gedupeerden van ruitschade weer op weg te helpen. Gisteren hebben meer dan 100 gestrande vakantiegangers Carglass om hulp verzocht bij het oplossen van hun ruitschade. De ruitspecialist verwacht dat het team van vier medewerkers vanmiddag in Bardolino arriveert. Meteen na aankomst begint het Nederlandse team in nauwe samenwerking met Carglass Italië aan de grootschalige vervanging van autoruiten. Over de afwikkeling van de schade hoeft de gedupeerde zich geen zorgen te maken. Carglass regelt alles met de verzekerings- of leasemaatschappij. Ook klanten die niet tegen ruitschade verzekerd zijn worden door Carglass direct geholpen.

Groot aantal schadegevallen

Door het grote aantal schadegevallen heeft Carglass besloten een Nederlands team, dat tweetalig is, naar het Gardameer te sturen. Zo kunnen Nederlandse vakantiegangers in hun eigen taal te woord worden gestaan. In samenwerking met Carglass Italië worden de gesneuvelde autoruiten zo snel mogelijk vervangen.

Rijden met ruitschade in Italië verboden

Wie toch met autoruitschade in Italië de weg op gaat, riskeert een flinke boete. Automobilisten worden zonder pardon van de weg gehaald en mogen met ruitschade niet meer rijden. De politie in Italië, Zwitserland en Oostenrijk treedt zeer streng op tegen automobilisten die met autoruitschade doorrijden.

Profiel CARGLASS(R)

Carglass(R) is onderdeel van Belron, wereldwijd het grootste en meest geavanceerde glasherstelbedrijf voor voertuigen. In ons land is Carglass(R) marktleider met circa 500.000 autoruitreparaties en vervangingen per jaar. Carglass(R) richt zich vooral op het gemak van de klant en het beperken van de schadelast door tijdige en hoogwaardige reparatie en vervanging met levenslange garantie. In Nederland heeft Carglass(R) 55 Service Centers en 220 mobiele service units voor het repareren of vervangen van autoruiten thuis, onderweg of op het werk. Carglass(R) is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via het gratis service nummer 0800-0406 voor het melden van autoruitschades. Reparaties en vervangingen kunnen nu ook via www.carglass.nl geboekt worden. In geval van nood worden klanten ook buiten kantooruren op afspraak geholpen. Carglass(R) zorgt voor afhandeling van de schade met verzekeraars en leasemaatschappijen.

E I N D E P E R S B E R I C H T





http://www.carglass.nl