Hubert Leeman nieuwe regioadviseur VSBfonds

07/07/2008 16:12

Stichting VSBFonds

Op 1 september 2008 treedt Hubert Leeman in dienst bij het VSBfonds als regioadviseur voor de provincie Zeeland. Hubert Leeman (49) heeft in de afgelopen twintig in Zeeland in verschillende functies gewerkt waarin kunst, cultuurparticipatie en jongeren centraal stonden. De laatste jaren was hij als consulent cultuureducatie verbonden aan Scoop.

Hubert Leeman volgt Liesbeth van Bouwdijk Bastiaanse op. Per 1 november 2008 neemt zij afscheid vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, na vijf jaar als onze regioadviseur in Zeeland werkzaam te zijn geweest.

Het VSBfonds is een van de grootste onafhankelijke sociale investeerders van Nederland. Jaarlijks steunt het VSBfonds meer dan 2.000 initiatieven op een breed maatschappelijk terrein: Mens & Maatschappij, Natuur & Milieu, Kunst & Cultuur en Sport. In 2007 heeft het VSBfonds voor 60 miljoen euro projecten ondersteund die bijdragen aan de ontwikkeling van de Nederlandse samenleving. Het hoofdkantoor van het VSBfonds is in Utrecht gevestigd. Daarnaast heeft het VSBfonds zes regionale kantoren.

Voor meer informatie: Lourens Vellinga, Hoofd Regionale Advisering a.i. , tel: 030 - 2303356