Gemeente Halderberge


Gemeente Halderberge en toerisme-ondernemers verwelkomen bezoekers Brabantse Ruiterdagen (2 juli 2008)

Na een geslaagde deelname aan de Brabantse Ruiterdagen 2007, heeft de gemeente voor 2008 gekozen voor een nieuwe opzet. Het toeristisch bedrijfsleven ontving dit voorjaar een uitnodiging om de promotiestand op de zomerfair dit jaar gezamenlijk in te vullen. Aan deze oproep is gehoor gege-ven door een viertal bedrijven en met hen zijn afspraken gemaakt over de wijze waarop toerisme & recreatie in Halderberge dit jaar wordt gepromoot.

Wethouder Van Hoek: Toerisme&recreatie zijn belangrijk voor de gemeente en de samenwerking met het bedrijfsleven is daarin een must. Ik stel het zeer op prijs dat de betreffende bedrijven voor dit jaar hun kostbare tijd en mensen beschikbaar stellen. We mikken er op hier een terugkerende activiteit van te maken.

Naast interessante nieuwtjes over de bedrijven, krijgt de bezoeker informatie over welke activiteiten er binnen Halderberge te doen zijn in de komende zomermaanden. Ook is de nieuwste versie van de folder Hartelijk Halderberge verkrijgbaar met alle adressen van de recreatie&toerisme ondernemers.

De grootste uitdaging voor de bezoekers wordt geleverd door de aanwezige bedrijven in de vorm van een unieke prijsvraag. De bedrijven stellen voor de diverse winnaars fraaie prijzen in het vooruitzicht. Zo biedt Molecaten Park Bosbad Hoeven een gratis entree dagkaart voor Waterspeelpark Splesj voor vier personen. Drie personen krijgen de mogelijkheid om met Seppe Air Service een rondvlucht te gaan maken van 15 minuten. Het Arboretum Oudenbosch geeft een jaarkaart weg voor twee perso-nen en het Zijdemuseum in Oud Gastel geeft een prachtige zijden damesshawl cadeau.Marcia Hendriks van Seppe Air Service coördineert de activiteiten in de promotiestand. Als onderne-mers zien wij het als een prima kans om bezoekers van de Brabantse Ruiterdagen te informeren over alles wat op recreatief-toeristisch gebied in Halderberge te beleven valt. En natuurlijk willen we de bezoekers graag op eigen terrein nog eens ontvangen, vandaar ook de prijsvraag.

www.brabantseruiterdagen.nl
Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 03/07/2008