Newconomy
Persbericht

Hilversum, 7 juli 2008

PPN zaak krijgt vervolg

· Tussenvonnis gewezen

· Vivenda stelt getuigenbewijs op

· Vivenda wijst vordering af

Recent heeft rechtbank Amsterdam een tussenvonnis gewezen in de door Publishing Partners Nederland B.V. (PPN) jegens RT Company N V. thans geheten Vivenda Media Groep N.V. (VMG), en Newconomy Ventures B.V. aanhangig gemaakte procedure. De rechtbank heeft VMG en Newconomy Ventures B.V. in de gelegenheid gesteld om middels getuigenbewijs te bewijzen dat VMG en Newconomy wel aan alle verplichtingen hebben voldaan en het in het geding betwiste bedrag van NLG 150.000,-- in 2002 wél hebben betaald.

De procedure draait om de afwikkeling van een vaststellingsovereenkomst d.d. 22 november 2001. PPN heeft in 2006 het standpunt ingenomen dat zij op basis van deze vaststellingsovereenkomst nog een bedrag van NLG 150.000,-- vordert van VMG en Newconomy Ventures B.V. Volgens VMG en Newconomy zijn aan alle verplichtingen voldaan getuige het feit dat in de gecontroleerde jaarrekening van 2001 melding wordt gemaakt van de afronding van deze overeenkomst en dat de procedure door partijen in februari 2002 is beëindigd.

VMG heeft, zoals eerder gemeld in het jaarverslag van 2006, voor deze claim geen voorziening getroffen.

Voor een overzicht van alle door VMG gepubliceerde informatie over deze zaak verwijzen wordt verwezen naar het dossier PPN op de website van de VMG, http://www.vivendamediagroep.nl/.

Over Vivenda Media Groep

Vivenda is al ruim twintig jaar actief als uitgeverij en multimediabedrijf. De onderneming is gespecialiseerd in multimedia voor de onroerendgoedsector, zowel middels internet als in gedrukte vorm. De activiteiten omvatten het uitgeven van magazines en huis aan huis kranten, het ontwerpen, ontwikkelen en hosten van websites, de Mediamanager (professionele marketing software voor object- en bedrijfspresentaties en mailingen), Point of

Information en de advertentieafhandeling naar alle Nederlandse kranten en magazines. Vivenda is marktleider in haar branche en hoofdzakelijk op de Nederlandse markt actief. De doelstelling van de onderneming is om haar leidende positie op het gebied van multimediale communicatieproducten voor de onroerendgoedsector verder uit te breiden.

Noot voor de pers:



Newconomy