Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

NH HOTELES START ZOMER MET NIEUW HOTEL AAN HET STRAND!

. Het prachtig gelegen Atlantic Hotel te Kijkduin wordt per direct NH Atlantic Den Haag
. NH Hoteles versterkt hiermee haar positie in de regio Den Haag
. Door de toevoeging van dit schitterende hotel beschikt NH Hoteles nu in totaal over 33 hotels in Nederland.

Hilversum, 7 juli, 2008 - Vandaag maakt NH Hoteles bekend dat Atlantic Hotel te Kijkduin in Den Haag per direct wordt toegevoegd aan de huidige portfolio. NH Hoteles beschikt zo in totaal over 33 hotels met 6129 kamers in Nederland. Arco Buijs - Business Unit Director Benelux, UK, France & Africa - is erg blij met deze nieuwe aanwinst in de collectie NH hotels. 'NH Atlantic Den Haag is een prachtige aanvulling op ons bestaande portfolio - zeker in de regio Den Haag. Ons andere hotel in de regio, het in 2005 geopende NH Den Haag behaalt mooie resultaten. NH Atlantic Den Haag biedt in aanvulling daarop extra mogelijkheden in het zakelijk, vergader- en vrijetijdssegment. Deze uitbreiding past ook perfect binnen onze actieve groeistrategie, waarbij NH de komende jaren met duizenden hotelkamers wil groeien."

Het voormalige Atlantic Hotel te Kijkduin wordt onder de naam NH Atlantic Den Haag opgenomen in de hotelportfolio en zal onder het NH merk gemanaged worden. NH Hoteles streeft naar synergie met andere NH hotels op het gebied van inkoop, sales & marketing programma's, reserveringen en diverse operationele zaken.

Het 4 sterren NH Atlantic Den Haag ligt midden in de duinen direct aan zee, nabij Scheveningen en Den Haag. Het hotel is uitermate geschikt voor zowel de leisure gast als de zakelijke gast. Het 4 sterren NH hotel beschikt over 152 hotelkamers. Alle kamers zullen in de komende maanden voorzien worden van de standaard services van NH Hoteles, zoals WIFI internetaansluiting, Aqua de la Tierra badproducten, Women Style rooms en het NH Pillowzzzz (keuze in hoofdkussens). Daarnaast biedt het hotel 17 vergaderzalen, met een maximale capaciteit van 350 pax., 1 restaurant, 1 brasserie, 1 bar, een verwarmd binnen zwembad, een sauna & Turks stoombad, een solarium en een beauty center.

Over NH Hoteles
NH Hoteles is de derde zakelijke hotelketen in Europa. NH Hoteles heeft 344 hotels met 50.722 hotelkamers in 22 landen in Europa, (Latijns-)Amerika en Afrika. NH Hoteles werkt momenteel aan 50 hotelprojecten die samen meer dan 9.000 nieuwe hotelkamers zullen toevoegen. NH Hoteles staat bekend om haar service en hotelfaciliteiten, ontworpen met aandacht voor decor en comfort. NH hotels bieden de meest geavanceerde technologie, ontwikkeld om de communicatie van de gast zowel zakelijk als privé zo goed mogelijk te faciliteren. Restaurants vormen een andere prioriteit bij NH Hoteles, ze bieden de gast uitstekende kwaliteit. De bekende restaurateur en chef-kok Ferran Adrià, 'schepper' van of El Bulli restaurant is een samenwerkingsverband met NH aangegaan. Samen worden nieuwe concepten ontwikkeld en geïntroduceerd, zoals 'Nhube', vernieuwende ruimtes in de hotelsector die een combinatie van eten, vrije tijd en rust bieden voor de gast, en 'Fast Good'.