Mojo Concerts

22-2-2008

Ontspannen met aanstekelijke Ben Harper in Amsterdam

Zijn uitputtende wereldtournee in 2006 gaf hem zo'n adrenalinestoot dat hij niet toegaf aan een welverdiende vakantie. Sterker nog, Ben Harper eindigde na de tour in een studio in Parijs om te werken aan een nieuwe plaat. Het resultaat mag er zijn: op Lifeline klinkt de Amerikaanse singer/songwriter samen met zijn vaste begeleidingsband The Innoncent Criminals zo heerlijk ongedwongen en relaxed.

Op zijn zestiende speelt hij zijn eerste gigs in koffiehuizen en studentenclubs in Californië, de Amerikaanse staat waar Harper vandaan komt. "The more I played, the more I had to play." Ben Harper is een rasartiest, die zoveel mogelijk wil optreden. Wie hem eenmaal live aan het werk heeft gezien, weet hoe aanstekelijk zijn muzikale boodschap is. Een zonnig optreden met een hoog feel good gehalte!

Let op: op donderdag 21 februari start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 22 februari 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Ben Harper concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/benharper_7juli.

Maandag 7 juli 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 23 februari om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD046J023
===============================================