Minster start verkoop nieuwe biobenzine

01/07/2008 08:30

hE blends nederland b.v.

Barendrecht, 1 juli 2008 - Maandag 7 juli zal minister Cramer het officiële startsein geven voor de marktintroductie van hE15 biosuper bij Tankservice Damsigt van Berkman Energie Service B.V. in Voorburg. hE blends nederland luidt hiermee een nieuw tijdperk in waarbij een duurzaam alternatief voor benzine tegen een concurrerende prijs beschikbaar is.

Laatste stand van zaken

Eerder brachten wij u op de hoogte van deze gebeurtenis, en nu brengen wij u de laatste stand van zaken. Het definitieve programma is bekend. Zo zal de ambassadeur van Brazilië acte de présence geven en houden zowel de wethouder milieu van Voorburg als het Platform Duurzame Mobiliteit een korte toespraak. De officiële opening is in handen van minister Cramer. Zij zal tevens toelichten welke kansen hE15 biosuper, voor de duurzaamheid van het Nederlandse wagenpark, biedt.

Website

Meer informatie over hE15 biosuper en hE blends nederland is te vinden op www.hEblendsnederland.nl. Hier vindt u ook de laatste stand van zaken t.a.v. de opening en locaties van overige tankstations die hE15 biosuper aanbieden.

hE natùùrlijk komt u hE15 bij onze tankstations uitproberen!





http://www.hEblendsnederland.nl


Noot voor de redactie:

Informatie en aanmelding -