Ingezonden persbericht


Vanaf vandaag SMS-parkeren in 18 grotere steden via Park-line.

Vanaf vandaag is het mogelijk om in 18 grotere steden in Nederland via SMS parkeergeld te betalen. Met Park-line SMS-parkeren start en stop je eenvoudig je parkeeractie door middel van SMS. SMS-parkeren is een nieuwe manier van parkeren naast het al bestaande GSM-parkeren van Park-line, waarbij een parkeeractie wordt gestart en gestopt door middel van een telefoontje.

Park-line is in diverse grote gemeenten te gebruiken waaronder; Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. In alle Park-line steden zal het mogelijk zijn om met SMS te parkeren.

Nieuwe start en stop functionaliteit
Park-line SMS-Parkeren is parkeren en parkeergeld betalen via de mobiele telefoon. Naast het bellen is er nu dus ook de mogelijkheid om te SMS-en. Volgens Tomas Novak, commercieel directeur van Park-line, is het gebruik van Park-line SMS-Parkeren heel simpel: Je stuurt een SMS met het zonenummer, aangegeven op iedere parkeerautomaat, naar 4111 en je staat geparkeerd. Bij het verlaten van de parkeerplaats SMS je stop parkeren naar 4111 en dan ben je afgemeld. Controle vindt plaats op basis van een parkeerkaart die na registratie wordt opgestuurd. Vergeten af te melden is bijna niet mogelijk. Vergeet je een keer af te melden, dan ontvang je standaard een SMS-bericht ter herinnering dat je nog staat geparkeerd en kun je je direct afmelden. licht de heer Novak toe.

Meer informatie
Voor alle voordelen van Park-line Parkeren kijk op onze website, www.park-line.nl De vooraankondiging vindt u op onze Pers Pagina, www.park-line.nl/pers Inschrijven kan tevens op www.park-line.nl _____________________________________________________________________ Noot aan de redactie, extra informatie: Tomas Novak, commercieel directeur Park-line, tel. 070 361 40 91, mob, 06 - 228 246 09, e-mail: t.novak@park-line.com of pers@park-line.com. Voor het online persbericht ga naar: www.park-line.nl/pers u vindt hier ook fotomateriaal van Park-line.