Politie Noord- en Oost Gelderland

Ongeval letsel

Westendorp, 07-07-2008 o Zaterdagochtend 5 juli gebeurde op de Doetinchemseweg ter hoogte van de Stompdijk een verkeersongeluk met twee gewonden en veel schade.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur op de Doetinchemseweg tijdens een inhaalmanoeuvre. Een 45-jarige automobilist uit Varsseveld wilde de auto voor hem inhalen. Op datzelfde moment werd hij echter zelf ingehaald door een 38-jarige automobilist uit Gaanderen. Een aanrijding was het gevolg.

De automobilist uit Gaanderen kwam met zijn bestelbus via de berm in een sloot. Hij liep beenletsel op en is naar het Slingeland ziekenhuis vervoerd. Een 9-jarig jongetje dat bij hem in de auto zat, is ter observatie meegegaan naar het ziekenhuis.

De man uit Varsseveld raakte door de aanrijding in een slip en kwam voor de bestelbus in de sloot op de zijkant terecht. Hij kwam met lichte verwondingen en de schrik vrij. Beide autos moesten worden afgesleept. Vanwege het onderzoek van de verkeersongevallendienst van de politie is de weg enige uren afgesloten geweest.