Persbericht

GO Telecom opent nieuw kantoor in Diegem, België

~ Uitbreiding vergroot groeikansen in België en Luxemburg ~

Dordrecht, 7 juli 2008 - GO Telecom heeft per 1 juli een nieuw kantoor geopend in Diegem. Vanuit de nieuwe vestiging bedient GO Telecom de markt België en Luxemburg. De distributeur van Plantronics headsets en voice & video communicatiesystemen opereert in deze markt als GO Telecom BVBA. Naast het kantoor in Dordrecht, Nederland, is dit het tweede kantoor van GO Telecom.

In het kantoor in Diegem is een showroom ingericht waar videoconferentie-oplossingen, headsets en VoIP- en audioconferentie-toestellen gepresenteerd en gedemonstreerd worden. Klanten kunnen in deze ruimte ook trainingen volgen.

GO Telecom heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment zijn er 35 medewerkers werkzaam in Dordrecht, Nederland, en 3 in Diegem, België. Naar verwachting zal dit aantal snel toenemen.

Onze nieuwe vestiging in Diegem is een strategische investering in GO Telecom s groei in de Benelux-regio. In België en Luxemburg ligt voor ons een enorm groeipotentieel , zegt Jean-Paul Weterings, Manager Sales & Marketing bij GO Telecom. Door de opening van ons nieuwe kantoor, kunnen we meer klanten helpen met conferentieoplossingen en communicatiesystemen. Wij zijn erg verheugd met de uitbreiding, een bewijs van onze groeiambities.