Ingezonden persbericht


Persbericht aan
Kamer van Koophandel Limburg
kenmerk datum dir.SGlw 7 juli 2008

Joost Dijkstra MBA benoemd tot interim-directeur KvK Limburg

Maastricht/Venlo ­ 7 juli 2008. Joost Dijkstra MBA (*1949) is door het Algemeen Bestuur benoemd tot directeur ad interim van de Kamer van Koophandel Limburg. Hij is benoemd per
1 augustus 2008.

Joost Dijkstra is ondernemer met kennis van en ervaring met leidinggevende functies in zowel het klein- als het grootbedrijf. Via detailhandel in een nationale omgeving en B2B in een internationale omgeving was hij tot 2006 Managing Director van Ranpak BV. Begin 2006 werd hij partner van een adviesfirma gericht op succesvol ondernemen.

Zijn maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit zijn ambitie om kennis en ervaring te delen middels een gastdocentschap en het begeleiden van jonge ondernemers en Student Companies. Verder neemt Joost Dijkstra deel aan diverse sociaal maatschappelijke activiteiten in Limburg en is hij oud- bestuurslid van KvK Zuid-Limburg.

Zijn benoeming geldt voor de periode van 1 augustus 2008 tot 1 januari 2009, met de mogelijkheid van verlenging tot uiterlijk 1 februari 2009. De OR heeft op 4 juli 2008 een positief advies uitgebracht over de benoeming van Dijkstra tot directeur a.i.

Dijkstra over zijn benoeming tot interim-directeur van de Kamer van Koophandel Limburg: "Ik ben erg blij met het snelle en positieve advies van de OR; een goed begin van een mooie uitdaging".

Het Algemeen Bestuur van Kamer van Koophandel Limburg wenst Joost Dijkstra geluk met zijn benoeming en spreekt haar vertrouwen uit in een constructieve en prettige samenwerking. De eerste werkdag van Joost Dijkstra is 4 augustus 2008.

Kamer van Koophandel
De Kamer van Koophandel registreert in het handelsregister elke onderneming en rechtspersoon die zich in Nederland vestigt, op dit moment ruim 1,7 miljoen. Het handelsregister zorgt hiermee voor een actueel en transparant overzicht van het bedrijfsleven in Nederland. Daarnaast geeft de Kamer voorlichting aan startende ondernemers, informeert ze bestaande bedrijven en stimuleert zij de

Kamer van Koophandel Limburg

regionale economie met het initiëren en coördineren van projecten. Op deze wijze stimuleert de Kamer van Koophandel succesvol ondernemerschap.

Noot voor Pers
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kamer van Koophandel Limburg, Mevrouw H.C.W. Verhoeven-van Lierop, voorzitter, telefoon (088) 9876 354. De heer J.J.M. Dijkstra MBA is tot 4 augustus niet beschikbaar voor interviews.

Kamer van Koophandel Limburg


---- --