Time : 10:54:06
Date : 07 July 2008
Sender Name: 3D Consulting

3D Consulting: Een nieuwe ster aan het IT universum

Antwerpen, 07 juli 2008 - Dinsdag 1 juli jongstleden werd 3D Consulting in Antwerpen boven de doopvont gehouden. 3 unieke dames, Kelly Lauwrijs, Marie-Jeanne Saelaert en Shanna Deleersnyder, bundelden hun kennis en ervaring en richtten een splinternieuw IT consultancy bedrijf op. Een nieuwe succesformule is geboren!

Afgezien van hun kennis en ervaring in deze sector, bieden ze een eerlijke en persoonlijke service, een open boek beleid en lage marges, dankzij een "lean and mean approach".

Bij 3D Consulting is elke consultant uniek en elke consultant verdient enkel het beste. Partnerships zijn belangrijk, zowel naar de consultant als naar de klant toe. We zijn er ook van overtuigd dat in een moderne, snel bewegende organisatie niet enkel de technische skills van belang zijn. 3D Consulting ziet het dan ook als haar rol om de link tussen klant en consultant te optimaliseren.

IT professionals, zowel freelancers als bediendes, op zoek naar een uitdaging en een eerlijke en open samenwerking zijn welkom bij 3D Consulting. Enkel met top consultants kunnen we onze klanten de best mogelijke oplossing bieden voor hun ICT behoeften.

Voor alle bijkomende vragen en opmerkingen, aarzel niet ons te contacteren via volgende gegevens:
Kelly Lauwrijs
Managing Director
3D Consulting
Sint-Jacobsmarkt, 40
2000 Antwerpen

+32 (0)3 202.05.01

+32 (0)495 26.28.32
Kelly@3dconsulting.be
www.3dconsulting.be

URL: http://www.3dconsulting.be

Link to Press Release - UK Link to Press Release - NL