Ingezonden persbericht


Overtuigende winnaar bij verkiezing NL Reisblog 2008

In totaal deden in juni 19 reis weblogs mee met de maandronde. In mei eindigde de weblog van Laurens en Christina nog op de tweede plaats, maar nu hebben ook zij een plek in de finale veroverd. Alle maandwinnaars strijden in december om de titel NL Reisblog 2008 . De winnaar ontvangt een reischeque ter waarde van 1.000 euro, aangeboden door Verrerondreizen.nl.

www.wereldwijzer.nl/reisblog2008
www.wereldwijzer.nl/reisblog2008info

Nog tot en met november wordt er elke maand gestreden om een plek in de finale van de NL Reisblog 2008 verkiezing. De maandwinnaar staat automatisch in de finale die in december plaatsvindt. In die maand beslissen de bezoekers van Wereldwijzer.nl Reisforums zelf welke maandwinnaar er vandoor gaat met een reischeque t.w.v. 1.000 euro, aangeboden door Verrerondreizen.nl.

Ook wordt er elke maand een prijs verloot onder diegenen die een beoordeling geven aan de inzendingen van die maand. Zo kon er in april de reisgids Wereldwijzer Argentinië worden gewonnen en in mei een digitale fotocamera van Canon en in juni een boottocht in Ierland.

De website Wereldwijzer.nl Reisforums is een interactief online reisplatform waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 80.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer.nl Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema s en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer.nl ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 160.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. Wereldwijzer.nl VOF is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer.nl Reisforums en diverse reissites voor het boeken van reizen en vakanties.

Noot voor de redactie,