Ingezonden persbericht


COLT benoemt Sam Smit tot Marketing Manager Major voor Nederland

AMSTERDAM, 7 juli 2008 - Sam Smit (37) is benoemd tot Marketing Manager Major bij COLT Telecom Nederland. In deze hoedanigheid is Sam verantwoordelijk voor de grootzakelijke markt binnen COLT.

Voordat Sam Smit in dienst kwam bij COLT Telecom heeft hij zes jaar bij PricewaterhouseCoopers gewerkt als management consultant voor Technologie, Informatie & Communicatie en Energie industrieën met de focus op procesverbetering. Daarvoor heeft hij verschillende posities bij Level 3 Communications en Unisource Business Networks bekleed. Daarna heeft Sam een jaar bij Orange Romania als management consultant gewerkt. Zijn laatste functie was marketing manager bij Monidorr Nederland.

Jan Dejosse, Marketing Director Benelux: "Ik ben erg blij met de aanstelling van Sam Smit als marketing manager major voor Nederland. We wilden iemand binnenhalen met veel kennis van de grootzakelijke markt en Telecom/Managed Services om onze groeiplannen in de Nederlandse markt te realiseren. Sam heeft veel ervaring met de grootzakelijke markt en zijn kennis en ervaring zijn een aanwinst voor COLT."


- EINDE -