MultiSafepay verloot Nissan Qashqai


AMSTERDAM, 20080707 -- Het in januari gelanceerde online betaalplatform MultiSafepay heeft afgelopen vrijdag 4 juli een Nissan Qashqai uitgereikt aan één van haar acceptanten.

Image
MultiSafepay is het snelst groeiende Nederlandse betaalplatform dat zeer lage transactie tarieven hanteert. Uiteraard staat veiligheid bij online transacties hoog in het vaandel en de uitreiking van de, als veiligst geteste, Nissan Qashqai past hier dan ook uitstekend bij.

De uitzonderlijk lage transactiekosten zijn in combinatie met gratis functionaliteiten, geen vaste kosten en eenvoudige implementatie de perfecte combinatie voor vele webwinkeliers. Via MultiSafepay kunnen alle reguliere betaalmethoden worden aangeboden en zodoende heeft de online winkelende klant een keuze uit een breed scala aan betaalmethoden.

Met MultiSafepay zal het zeer binnenkort mogelijk zijn om user-to-user betalingen te accepteren. Deze online portemonnee kan worden aangevuld en hierna kunnen consumenten uiterst veilig, snel en eenvoudig aan elkaar betalen.

MultiSafepay wenst de winnaar van de Nissan Qashqai, Nails & You, veel rij plezier toe!

Voor meer informatie: www.multisafepay.com

MultiSafepay is een dochteronderneming van Multipay B.V., een Payment Service Provider die sinds de oprichting in 2000 is uitgegroeid tot een onafhankelijke en gerenommeerde intermediair tussen Internetwinkels, consumenten en banken. Meer informatie vindt u op www.mulyipay.net.