IT adviseurs met een maatschappelijk verantwoorde missie


Om de wereld nog een beetje mooier te maken

OEGSTGEEST, 20080707 -- Wat gebeurt er als drie mensen met een maatschappelijke droom bij elkaar komen? Dan ontstaat Dokker Networks. Een organisatie die het doel heeft om mensen te helpen met de projecten die zij initieert. Met de initiatieven zelf, maar ook met het geld dat zij verdienen. Dit zal grotendeels geïnvesteerd worden in maatschappelijke projecten.

Dokker Networks is gestart door drie mensen met dromen. Het idee om Dokker Networks op te zetten, maar voornamelijk vanuit het gevoel om mensen te helpen.

Deze mensen hebben elkaar gevonden door een natuurlijke klik. Volgens de partners kwam deze klik tot stand door het geloof in Dokker Networks en de gezamenlijke interesse in de interpersoonlijke mens. Persoonlijke ontwikkeling, plezier en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan dan ook hoog in het vaandel.

De dokkers, zoals ze zichzelf noemen, geloven in mensen die de durf hebben zichzelf te zijn. Mensen die openstaan voor anderen, weten feedback te geven en te ontvangen. Mensen die anderen helpen vanuit het positieve en respect. Met dit als basis is het eerste initiatief, DokAdvise opgericht. Dokadvise wil, doormiddel van stagebegeleiding en coaching, mensen laten groeien op zowel persoonlijk- als op carrièrevlak.
Dit initiatief, dat vanuit de passie van de dokkers is gekomen, brengt weer geld binnen voor maatschappelijke projecten en nieuwe initiatieven. Zo groeien ze op een bijna organische manier... als een boom.

Het eerste maatschappelijke project is inmiddels gekozen. Er wordt nu geld verzameld om een waterput in Mpeketoni (Kenia) te laten bouwen. Zie de website www.dokkernetworks.com voor meer informatie.

Na de opstartfase hebben de partners de drive meer te doen voor de maatschappij. Hoe? Daar komen ze wel uit: "De ideeën liggen klaar. We hoeven ze alleen nog op te rapen..."


______________________________________________________________________________________
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Addy Smits (06-14895717), Robin Schaap (06-41916080) of via info@dokkernetworks.com

Dokker Networks
Linnaeushof 19
2341 PA Oegstgeest
Tel. 06-41916080
www.dokkernetworks.com
info@dokkernetworks.com