Lenco introduceert Wellness klokradio


VENLO, 20080707 -- Natuurlijk wakker worden zorgt voor een ontspannen en energiek begin van de dag, dat is een bewezen feit. Lenco introduceert daarom de CRW-1 Wellness klokradio, waarmee ontwaken voortaan ook op natuurlijke wijze kan. Het bijzonder vormgegeven en plezierig geprijsd apparaat creëert zeven kleuren licht in een regenboogvariant, waarmee de slaapkamer licht wordt. Hierdoor krijgen de hersenen een sein het hormoon `cortisol' aan te maken, dat er voor zorgt dat bij het ontwaken meer energie aanwezig is en mensen daardoor beter in balans zijn. Ontwaken kan met drie verschillende natuurlijke wekgeluiden, de radio of een buzzer.

Dankzij de speciale ronde vormgeving past de CRW-1 op elk nachtkastje en is de bediening erg eenvoudig. Het chique en dimbare LCD-display met blauwe achtergrondverlichting maakt aflezen gemakkelijk. De afwerking is hoogwaardig; de hoge kwaliteit neodym luidspreker (vermogen 0,5 watt RMS) aan de onderzijde van het apparaat biedt door zijn speciale plek en uitvoering een bijzondere geluidservaring. Een ingebouwde AM-FM-tuner staat garant voor goede kwaliteit radio-ontvangst, waarmee dankzij de sleeptimer ook inslapen plezierig is.

De gemiddelde winkelprijs van de CRW-1 in Nederland bedraagt ¤ 39,95.

Al meer dan zestig jaar staat Lenco (www.lenco.eu) synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert een compleet assortiment consumenten-elektronica produkten, waaronder geavanceerde platenspelers, micro- en mini-audiosystemen, draagbare DVD-spelers en LCD-televisietoestellen. Alle produkten van het kwaliteitsmerk kenmerken zich door een innovatief design, gebruiksvriendelijkheid, en een aantrekkelijke prijs-/kwaliteitsverhouding. Het hoofdkantoor van Lenco is gevestigd in Venlo. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in diverse landen en werelddelen.





Ingezonden persbericht