Gemeente Overbetuwe


Gemeentegids nu ook digitaal beschikbaar via internet
---

Gemeente Overbetuwe brengt jaarlijks een gemeentegids uit. Hierin staat informatie over de gemeentelijke organisatie, maar ook over diverse voorzieningen en instellingen binnen de gemeente. Nieuw dit jaar, is dat de gids ook digitaal te bekijken is via deze site. In de kolom aan de rechterkant staat een snelkoppeling naar gemeentegids.

De digitale gemeentegids heeft een aantal extra voordelen. Zo bestaat de mogelijkheid om de tekst voor te laten lezen. Hiermee wordt de gids ook toegankelijk voor mensen met beperkt gezichtsvermogen. De digitale gids is ook actueler dan de papieren versie. Doorgegeven wijzigingen (bijvoorbeeld adreswijzigingen, andere contactpersonen) worden binnen een paar weken verwerkt in de digitale gids. Deze wijzigingen hoeven vervolgens ook niet meer doorgegeven te worden voor de volgende papieren gids die medio 2009 verschijnt.

Met de gemeentegids wil de gemeente u een actueel naslagwerk geven. Dit jaar in een handzaam papieren en digitaal formaat. De inhoud is ook aangepast om de gids nog gebruikersvriendelijker te maken. De onderwerpen en aangeboden diensten zijn op alfabetische volgorde gezet. Zo kan u snel vinden wat u zoekt. De plattegronden zijn dit jaar niet in de gids opgenomen omdat in juli een plattegrond huis-aan-huis wordt verspreid. In de gids van volgend jaar staan wel weer plattegronden.