KANA Design opent webshop voor liefhebbers van designmeubilair


KROMMENIE, 20080708 -- De online verkoop van meubelen zit al sinds 2006 in de lift. KANA Design is ervan overtuigd dat deze trend de komende jaren zal doorzetten. Vooral nu grondstof- en brandstofprijzen tot recordhoogte zijn gestegen, zullen consumenten kritischer naar prijzen en kwaliteit kijken en deze nog vaker vergelijken op het wereld wijde web. Daarom heeft de meubelimporteur uit Krommenie onlangs een webshop geopend met trendy en functioneel designmeubilair.

Op www.kanadesign.nl kunnen designliefhebbers in alle rust een gevarieerd aanbod van strak vormgegeven woon- en projectmeubilair bekijken en met een paar muisklikken bestellen. Dit bespaart veel tijd en bovendien dure kilometers.

Het meubilair, dat uitsluitend via de webshop kan worden gekocht, komt van de tekentafels van talentvolle meubeldesigners uit binnen- en buitenland. Om de designmeubelen voor goede prijzen aan te bieden en kwaliteit te garanderen, vindt de productie plaats in verschillende Europese landen.

KANA Design mikt met de nieuwe webshop op een publiek dat oog heeft voor betaalbaar design, prijsbewust is en zoekt naar in het oog springende kwaliteitsmeubelen, die interieurs een eigen gezicht geven.





Ingezonden persbericht