Bestuurder en aandeelhouder (40%) van Terra Vitalis vertrokken


HAARLEM, 20080708 -- De bestuurder en aandeelhouder (40%) van Terra Vitalis, de heer Hans Noomen, is vertrokken per 1 juli 2008.

"Reden hiervoor is niet een verschil van inzicht over het gevoerde beleid hoe Terra Vitalis verder moet worden uitgebouwd, maar juist een economisch conflict tussen de aaandeelhouders, te weten de gebroeders Boot en mijzelf", aldus Hans Noomen. Verder vertelde hij dat Terra Vitalis de afgelopen vier jaren gesaneerd, geoptimaliseerd is en bovenal twee AFM goedkeuringen heeft binnengehaald. Met kroon op zijn werk dat juist een paar weken geleden de eerste tussenkap heeft plaatsgevonden.

Het rendement zal op korte termijn uitgekeerd worden aan de Terra Vitalis participanten. Terra Vitalis is de grootste teak-aanbieder met twee AFM- vergunningen en zit nu in het stadium om de alternatieven te onderzoeken. Het vertrek is een behoorlijke tegenvaller voor de verdere operationele gang van zaken bij Terra Vitalis. Noomen is zich aan het beraden op stappen maar wil vooral het belang van de vennootschap voorop stellen.





Ingezonden persbericht