Gemeente Best

Werkzaamheden Hoofstraat en Oranjestraat

02-07-2008

In de zomerperiode vinden er werkzaamheden plaats in de Hoofdstraat en de Oranjestraat. De Hoofdstraat wordt ingericht als winkelstraat en in de Oranjestraat wordt het huidige riool vervangen. In de laatstgenoemde straat wordt tevens een regenwaterriool aangebracht ten behoeve van onder andere het Centrumplan. Direct na de kermis, op woensdag 9 juli, starten de werkzaamheden. Op de tekening kunt u zien wanneer welke straat afgesloten is.

Omleidingen
Vanwege de bovenstaande werkzaamheden zal het verkeer omgeleid worden. De omleidingroutes worden ter plaatse aangegeven. Ook het openbaar vervoer zal gedurende deze periode via andere routes rijden. Voor meer informatie over deze routes kunt u terecht op de website van Veolia: www.veolia-transport.nl.

Parkeren
Om tijdens de werkzaamheden parkeerproblemen zoveel mogelijk te voorkomen zullen in die periode extra parkeervoorzieningen gecreëerd worden. Op de volgende locaties (zie tekening) kunt u dan - naast de overige parkeerplaatsen in het centrum - uw auto parkeren:
- het plein voor het gemeentehuis (m.u.v. de zaterdagen in verband met de weekmarkt);

- het terrein waarop de woningen van het project Oranjehof gebouwd zullen worden (toegang via de Klimopstraat);
- het perceel op de hoek van de Oranjestraat en Secretaris L. Jansenstraat (toegang via de Secretaris L. Jansenstraat). Op dit terrein wordt het hekwerk verwijderd en een semi-verharding aangebracht.

---


* Meer nieuws