Gemeente Heiloo


Op de thee bij B&W tijdens jaarmarkt Heiloo

Een kop koffie of thee drinken met de wethouder of die prangende vraag stellen over het reilen en zeilen van Heiloo. Op woensdag 9 juli kunnen alle inwoners van Heiloo op de jaarmarkt hun vraag, opmerking of tip kwijt aan wethouders Hero Veger en Jacob Ouderkerken.

Sinds enkele jaren kunnen inwoners buurten met de burgemeester en wethouders van Heiloo op de jaarmarkt. Dit doen zij omdat zij graag op een informele manier willen praten met inwoners. Vanuit de marktkraam stellen ze vragen en beluisteren wat mensen vinden van het wonen, leven en werken in Heiloo. Wat gaat goed? Wat kan beter?

Vorig jaar stonden burgemeester en wethouders ook op de markt. Toen stelden inwoners vragen over het verkeer, openingstijden van het gemeentehuis, bomen, campings, jeugdbeleid, Heiloo als zelfstandige gemeente en parkeren. De wethouders beantwoorden de vragen direct of noteren ze en komen er dan later op terug.

De kraam van de gemeente Heiloo staat woensdagmiddag op de hoek van de Van der Veldenstraat en de Heerenweg, voor boekhandel Deutekom. De wethouders zijn tussen 13.30 en 15.30 aanwezig.