Gemeente Capelle a/d IJssel

Uit de collegevergadering van 8 juli 2008

Op dinsdag 8 juli 2008 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen:

Concept subsidieoverzicht 2009

Het college stelde het concept subsidieoverzicht voor 2009 vast. Hierin zijn de structurele subsidies voor budget- en waarderinggesubsidieerde instellingen en de budgetten ten behoeve van de project- en doelsubsidies opgenomen. Besloten werd om de subsidierelatie met bureau Jeugdzorg te beëindigen voor wat betreft de voorpostfunctionaris. De financiering wordt overgenomen door de Stadsregio. Het beschikbare bedrag van 25.300 wordt aangewend voor het Pak je Kans project dat nu volledig door de gemeente zal worden gefinancierd.

Vergunningaanvraag voor het houden van de kermis op het evenemententerrein Lijstersingel

De burgemeester verleende een vergunning voor het houden van de kermis op het evenemententerrein achter het gemeentehuis aan de Lijstersingel van dinsdag 26 augustus 2008 tot en met zondag 31 augustus 2008. Ook verleende het college een vergunning voor het ten gehore brengen van mechanische en/of levende muziek en besloot dat het kermisterrein verboden is voor honden en fietsen.

n.b. aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. De formele bekendmaking van de besluiten geschied waar nodig op de gemeentepagina in de IJsselpost of door persoonlijke toezending aan belanghebbenden.